Home - Aanbod - Dit pand

Gunstig gelegen charmante vrijstaande woning

Dellingweidestraat 28
3800 Sint-Truiden

€ 358.000

Omschrijving

Pluspunten

+ Mooie tuin
+ 4 slaapkamers
+ Residentiële buurt
+ Goed onderhouden
+ Vlotte bereikbaarheid

Ligging

ALGEMEEN:

Deze instapklare eengezinswoning met inpandige garage is uitstekend gelegen in Sint-Truiden op een mooi perceel van ruim 7,5 are. Te midden van een rustige residentiële buurt en toch in de onmiddellijke omgeving van supermarkt, sporthal, bushalte, bank en diverse eetgelegenheden. De omliggende steden zijn vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van de N3 en de N80. Ideaal voor woon-werkverkeer!

INDELING:

De woning is voorzien van een praktische inkomhal van waaruit men een centrale toegang krijgt tot zowel de inpandige garage, de bureau, het gastentoilet, de keuken als de woonkamer.

De woonkamer is verrassend ruim en geniet dankzij de grote ramen van veel natuurlijke lichtinval. Vooral het erkerraam biedt een prachtig zicht op de tuin. De blikvanger is hier ongetwijfeld de rustieke afwerking die we terugvinden in de karakteristieke houten balk, de geïntegreerde baksteen en de vloer in ruitpatroon. Aansluitend betreden we de keuken, ingericht met degelijke materialen, voorzien van alle comfort en eveneens een mooi tuinzicht. Naast de keuken bevinden zich nog de wasplaats en een koele ruimte, uiterst geschikt voor het bewaren van wijn.
De bureauruimte is uitgerust met tv-aansluiting en kan tevens dienst doen als gelijkvloerse slaapkamer. Naast het stallen van de wagen herbergt de inpandige garage eveneens alle technische aansluitingen zoals water, gas en elektriciteit.

De eiken trap leidt ons naar de bovenverdieping waar het groot Veluxraam in de nachthal zorgt voor een aangenaam ruimtelijk gevoel. De badkamer met dubbele lavabo, toilet, ligbad én douche nodigt uit voor me-time en ligt centraal tussen de slaapkamers. 2 slaapkamers vormen elkaars perfecte spiegelbeeld. De derde slaapkamer biedt naast inbouwkasten nog een leuke troef met de aanpalende ruimte: deze kan naar believen worden ingericht als dressing, extra kamer, studio, speel- of hobbyruimte. Bovendien is er nog een bergzolder, met geïsoleerde vloerplaat en afgewerkt met een kurkvloer, bereikbaar via uitschuifbare trap.

Buiten is alles piekfijn in orde. De nieuwe eigenaar beschikt over een volledig omheinde en aangelegde karakteristieke tuin met deels overdekt zonneterras en tuinberging. Zie je jezelf hier al de aangename zomeravonden doorbrengen met de gezellige lantaarns op de achtergrond?

EXTRA TROEF:

De aanwezigheid van een regenwaterput maakt efficiënt waterbeheer mogelijk, zeer nuttig in deze tijden.

OMGEVING:

Deze charmante woning ligt op wandel- en fietsafstand van het centrum, maar ook op een boogscheut van alle rustige plekjes in het hart van één van de grootste fruitstreken in Europa. Enkele van de hotspots in de buurt zijn het historisch stadscentrum, het Kasteel van Ordingen en uiteraard het uitgebreid fietsroutenetwerk.

Kortom, deze woning heeft alles in huis voor wie op zoek is naar een instapklare woning met rustgevende tuin in een centrale, residentiële buurt!

CONTACT:

Helemaal gecharmeerd door deze woonparel? Contacteer mij voor meer info of voor een vrijblijvende afspraak via 0475/47.44.50.

Details

 

In cijfers

Bewoonbare oppervlakte:182 m²
Grondoppervlakte: 755 m²
Aantal toiletten: 2
Slaapkamer 1: 22.5 m²
Badkamer: 10.61 m²
Slaapkamer 2: 18.63 m²
Slaapkamer 3: 15.25 m²
Woonkamer: 40.42 m²
Keuken: 15.14 m²

Omgeving

Type buurtcentraalType buurt 2residentiële wijkO-Peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Kadaster

Kadastraal inkomen: € 1.254

Basisuitrusting

Keuken type: geïnstalleerd
Type verwarming: gas cv
Type badkamer: douche en ligbad

Aansluitingen

Riolering: ja
lektriciteit: ja
Kabeltelevisie: ja
Gas: ja
Telefoonbekabeling: ja
Water: ja

Energie

EPC-klasse: C
EPC: 260
EPC unieke code: 20210103-0002355609-RES-1

Technische uitrusting

Type schrijnwerkerij: hout of pvc

Woonomgeving

Winkels in de buurt: ja
Winkels afstand: 750 m
Scholen in de buurt: ja
Scholen afstand: 1000 m
Openbaar vervoer in de buurt: ja
Openbaar vervoer afstand: 500 m
Sportcentrum in de buurt: ja
Sportcentrum afstand: 800 m

Stedenbouwkundige info

Bouwvergunning: ja
Terrein – bestemming: woonuitbreidingsgebied
Voorkooprecht: nee
Dagvaarding: nee
Dagvaardingstype: geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Servitude: nee

Gebouw

Bouwjaar: 1993
 

Certificaten

Elektriciteitskeuring beschikbaar: ja, niet conform

Diverse

Wasplaats
ja
   

Documenten

   

Laten we kennis maken

Heb je een vraag? Neem dan verder contact op,
ik help je graag verder!