Home  ⎯  Aanbod  ⎯  Dit pand


Deels gerenoveerde (kangoeroe)woning in landelijke omgeving

Prijs op aanvraag

Omschrijving

PLUSPUNTEN:
+ Ruime tuin
+ 4 slaapkamers
+ Rustige omgeving
+ Vlotte bereikbaarheid
+ Eigen afwerking mogelijk

ALGEMEEN:
Hoewel deze open bebouwing rustig gelegen is in het idyllische Neerlanden, kunnen we eveneens spreken van een gunstige locatie op een boogscheut van Landen-centrum. Ook omliggende steden als Tienen als Sint-Truiden zijn vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van zowel de N3 als de N80.

De woning heeft alles in huis voor iemand die op zoek is naar een ruime woning met rustgevende tuin én deze zelf nog wil afwerken naar eigen smaak. De verrassend ruime inkomhal geeft toegang tot zowel een compacte woonkamer met kitchenette, slaapkamer, een eerste badkamer, apart toilet en riante living met open keuken. Hierdoor leent de woning zich er perfect toe om volledig gelijkvloers te wonen. 

In 2009 werd een vergunning uitgereikt om de bestaande woning te verbouwen tot kangoeroewoning. In diezelfde periode werd het dak vernieuwd. Ook aan de veiligheid is gedacht, de woning is uitgerust met een alarm van Verisure. Het vergund plan voorzag tevens in een carport met oprit en zwembad. Deze werden niet gerealiseerd. Hiervoor zal mogelijks een nieuwe vergunning moeten worden aangevraagd.

INDELING:
Gelijkvloers
Links van de inkomhal bevinden zich een compacte woonkamer met kitchenette en slaapkamer. De linker vleugel die werd bijgebouwd is reeds voorzien van leidingen voor elektriciteit en toilet en zou op termijn kunnen worden ingericht als slaapkamer met dressing. Centraal vanuit de hal bereik je het apart toilet en de badkamer, uitgerust met inloopdouche, dubbele lavabo en aansluiting voor een bad. Naast de airco (warmen en koelen) is er nog een klassieke radiator én handdoekenradiator. 

Aan de rechterzijde van de inkomhal werd de oorspronkelijke woonkamer gevoelig uitgebreid waardoor je nu geniet van een een 'leefruimte' in alle betekenissen van het woord. Naast een comfortabele eetkamer heb je een grote en tegelijk gezellige zithoek én als eye catcher de ruime open keuken met eiland en magnifiek zicht op de tuin dankzij de grote schuiframen. Op 2 plaatsen is tv-aansluiting waardoor je de inrichting vrij kan bepalen. In deze ruimte heb je trouwens altijd lekker warme voeten dankzij de vloerverwarming. Daarnaast kan je tevens gebruik maken van de airco (warmen + koelen). 
Grenzend aan de keuken bevindt zich de wasplaats met o.m. de aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook de technische ruimte.

Verdieping
Via de vaste trap kom je op de bovenverdieping waar de nachthal toegang geeft tot 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressingruimte. Ook hier kan je nog een 2de badkamer inrichten. Aansluitingen voor lavabo, toilet en bad zijn reeds voorzien. 

Zolder
De zolder is bereikbaar via een vaste trap in één van de slaapkamers. Het eerste deel is is dienstig als bureelruimte, het tweede deel is een ideale bergzolder. Beide delen laten natuurlijk licht binnen dankzij diverse dakramen. 

TUIN:
De nieuwe eigenaar beschikt over een volledig omheinde en grotendeels aangelegde tuin met tuinberging. De gewelfde kelder is toegankelijk vanuit de tuin. De aanwezige paletten klinkers blijven.

Met een flinke dosis 'TLC' fris je deze woning helemaal verder op tot een fantastische woonparel! 

OMGEVING:
Deze karaktervolle woning bevindt zich in een prachtige wandel- en fietsomgeving, te midden van de 2de grootste fruitstreek in Europa. Enkele van de hotspots in de buurt zijn het natuur- en recreatiedomein 'De Beemden', domein 'De Beekhoeve' en uiteraard het uitgebreid fietsroutenetwerk. 

CONTACT:
Gecharmeerd door al het potentieel dat deze woning te bieden heeft? Contacteer mij voor meer info of een vrijblijvende bezichtiging via 011/49.75.90.

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Katrien Wouters - creating IMMOtions kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Details

In cijfers
Badkamer 1: 11 m²
Keuken 1: 35.84 m²
Slaapkamer 1: 18.92 m²
Slaapkamer 2: 14.77 m²
Slaapkamer 3: 11.65 m²
Slaapkamer 4: 10 m²
Wasplaats 1: 10.75 m²
Woonkamer 1: 38.33 m²
Kadaster
Kadastraal inkomen: € 1297
Omgeving
O-peil: Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
G-score: A
P-score: A
Basisuitrusting
Type verwarming: Propaangas
Aansluitingen
Elektriciteit: Ja
Stadswater: Ja
Regenwater: Ja
Alarm: Ja
Riolering: Ja
Airco: Ja
Vloerverwarming: Ja
Energie
EPC: 200
EPC-klasse: 0
EPC unieke code: 20240308-0003166208-RES-1
Technische uitrusting
Tuin: Ja
Oriëntatie tuin: Noordoost
Stedenbouwkundige info
Recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter
Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Dagvaardiging uitgebracht: Nee
Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd: Nee
bestuursdwang opgelegd: Nee
Last onder dwangsom opgelegd: Nee
Minnelijke schikking aangegaan: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Woonomgeving
Gebouw
Bouwjaar: 1920
Certificaten
Keuringsverslag elektriciteit: Ja, Niet conform

Laten we kennis maken

Heb je een vraag? Neem dan verder contact op,
ik help je graag verder!