Home  ⎯  Aanbod  ⎯  Dit pand


Erkend assistentie-appartement met terras in hartje Wellen

De Rijten 13
3830 Wellen
€ 1.028

Omschrijving

PLUSPUNTEN:
+ Overdekt terras
+ Modern en energiezuinig
+ Erkende assistentiewoning
+ Rustig gelegen in hartje Wellen
+ Residentie met tuin, petanque, activiteiten & zorgaanbod

ALGEMEEN:
Welkom in Residentie "Villina", waar de landelijke omgeving van Haspengouw en het levendige centrum van Wellen in harmonie zijn. Bij de bouw van deze 23 erkende assistentiewoningen werd veel aandacht besteed aan goede isolatie, moderne voorzieningen en een kwalitatieve afwerking. Alle appartementen zijn gelegen rondom de binnentuin met petanquebaan. Bovendien is er op het gelijkvloers een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, en worden er maandelijks activiteiten georganiseerd. Ideaal om sociale contacten te leggen met je medebewoners en leeftijdsgenoten.
De Lidl, de bushalte, een warme bakker en diverse horecagelegenheden zijn alle bereikbaar op wandelafstand. Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon en Tongeren bevinden zich op 20 minuutjes rijden. 

INDELING:
Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping, en makkelijk bereikbaar met de ruime lift of trap.
De open keuken is uitgerust met een kookplaat, combi-oven, ingebouwde koelkast met vriesvak en afwasmachine van Whirlpool. Naast de keuken is er een berging, waar je een wasmachine en droogkast kan plaatsen. De leefruimte ligt in het verlengde van de open keuken en biedt plaats voor een eetkamer en salon. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het gezellig overdekt terras aan de tuinzijde. Vanuit de slaapkamer met tuinzicht kan je naar de badkamer, ingericht met een inloopdouche, toilet en een lavabo met meubel en spiegel.
Alle uitrustingen zijn erop gericht om maximaal comfort en gebruiksgemak te bieden: rolstoelgebruikers kunnen zich makkelijk verplaatsen in het appartement, dankzij aangepaste deuropeningen met schuifdeuren, lavabo op comfortabele hoogte, extra steun/stoel in de douche en extra bijbehorende steunen aan het toilet.

ERKENDE ZORGWONING:
Residentie "Villina" is erkend als assistentiewoning volgens het Woonzorgdecreet dd. 13/03/2013, uitgebaat door wzc Ocura, en biedt o.m. volgende diensten aan: boodschappendienst, hulp in het huishouden, klusjesdienst, ...
Wekelijks is er een woonassistent/zorgmakelaar aanwezig om je verder te helpen met eventuele vragen. Basis zorg en een noodoproepsysteem zijn aanwezig in elk appartement. De vergoeding hiervoor is op basis van een dagprijs. Meer informatie over de zorgservice vind je terug op: https://www.villina.be/

EXTRA TROEF:
Exclusief voor de bewoners van deze residentie is er een ondergrondse garage met autostaanplaatsen die zij in onderlinge verstandhouding kunnen benutten en waar ook de fiets gestald kan worden. Daarnaast is er bovengronds nog parking voor jouw bezoek.

FINANCIEEL: 
€ 34,27/dag. Deze dagvergoeding omvat:
- huurprijs voor de flat
- binnenhuisparlofoon
- inboedelverzekering
- woonassistentie
- crisis- en overbruggingszorg
- gebruik van het noodoproepsysteem
- beheer gemeenschappelijke delen
- syndicuskosten

- Huurwaarborg: 3 maanden
- Eenmalig 50% kosten plaatsbeschrijving
- Brandverzekering

* De geafficheerde prijs van € 1.028 is berekend voor een maand van 30 kalenderdagen. 

CONTACT:
Gecharmeerd door deze ruime en stijlvolle assistentiewoning, voorzien van 24/7 comfort? Contacteer mij voor meer info of voor een vrijblijvende afspraak op 011/49.75.90.

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Katrien Wouters - creating IMMOtions kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.  

Details

In cijfers
Badkamer 1: 6.38 m²
Keuken 1: 8.66 m²
Slaapkamer 1: 18.78 m²
Terras 1: 7.47 m²
Berging 1: 4.08 m²
Woonkamer 1: 25 m²
Omgeving
Type buurt: Landelijk
Type buurt2: Centrum
Type buurt3: Woonkern
Type buurt4: Rustig
Basisuitrusting
Type beglazing: Dubbele
Type isolatie:
Aansluitingen
Elektriciteit: Ja
Aardgas: Ja
Stadswater: Ja
Riolering: Ja
Videofoon: Ja
Energie
EPC: 73
EPC-klasse: epc_A
Technische uitrusting
Tuin: Ja
Oriëntatie tuin: Zuid
Stedenbouwkundige info
Recente bestemming:
Stedenbouwkundige vergunning verkregen:
Voorverkooprecht op dit goed: Nee
Woonomgeving
Winkels in de buurt: Ja
Scholen in de buurt: Ja
Openbaar vervoer in de buurt: Ja
Gebouw
Bouwjaar: 2017
Certificaten
Keuringsverslag elektriciteit: , Niet conform
Documenten
EPC.pdf

Laten we kennis maken

Heb je een vraag? Neem dan verder contact op,
ik help je graag verder!